Dávid Gergely

A Tarpa SC kötelékébe 2013-tól tartozom, mint utánpótlásedző és játékos is. Az eddig eltelt idő alatt az u-11-es korosztálytól egészen a felnőtt csapatokig sok csapatnál voltam segéd- és vezetőedző beosztásban egyaránt, továbbá futsal felnőtt és utánpótlás csapatokat vezettem már. Az eredményeket tekintve megyei u16-os és megye 3 bajnoki címeket szereztünk a vezetésem alatt, továbbá az  u14 – u15 csapatokkal elért bronzérmek is szép eredménynek minősülnek több nívós csapattal nagy csatákat vívva, valamint játékosként részese voltam, a megye 2-ben bajnoki címet szerzett gárdának. A futsal u17 csapattal egymást követő két évben is ezüstérmet szereztünk. De a legnagyobb eredményemnek azt tartom, hogy több olyan fiatal labdarúgót edzhettem akik nagyobb akadémiákon és kluboknál játszanak már páran közülük profi szerződést is kaptak: Bidzilja Anton (MTK), Dancs Péter Bence (MTK), Maruscsák Jan (Debrecen), Kobály Márk (Debrecen),Perevuznyik Maxim (Debrecen) , Tangel László  (Bozsik akadémia).

Az idei szezonban az u17-es utánpótlás és a szintén u17-es futsal  csapatot irányítom vezetőedzőként, jó esély mutatkozott a dobogóra, de valószínűleg a járvány miatt nem tudjuk a szezont befejezni. 

david
kacso

Kacsó Roland

Kárpátalján születtem, Beregszászban 1992.06.06-án. Középiskolai tanulmányaimat a Beregszászi Bethlen Gábor Magyar gimnáziumban végeztem. Egyetemi tanulmányaimat a Munkácsi Állami Tudomány egyetemen szereztem, turisztika szakon, idegenvezető és idegenforgalmi szakemberként. 2020-ban testnevelő tanári végzettséget szereztem a Rovnoi Egyetemen.

 

2016-ban Tarpán kezdtem dolgozni, mint labdarúgó utánpótlás edző. Magamat kreatív és pozitív gondolkodású embernek tartom, szívesen dolgozom együtt gyerekekkel, akik mindig új kihívások elé állítanak. Jelenleg az U-11-es korosztály edzője vagyok, de az itt eltöltött évek alatt, több más korosztállyal is sikerült szép eredményeket elérnünk. Ezek közül az elmúlt évben elért MLSZ U-15 II. osztály Észak-Kelet bajnokság 3. helyére vagyok a legbüszkébb. Labdarúgóként jelenleg is a Tarpa Sc csapatában lépek pályára.

Gál Richárd

 

Kárpátaljáról származom onnan is pontosan Beregszász melletti kis faluból Borzsováról. Beregszászban kezdtem el tanulni, ezután Nyíregyházára mentem a mostani Bozsik József labdarúgó akadémiára ami akkor még Nyírsuli L. A. néven szerepelt. A korosztályom volt az első, az akkor induló akadémiának. Az akadémiai éveim alatt nyertünk országos diákolimpiát, bemutatkoztam a felnőtt csapatban. Utánpótlásból úgymond ki ,öregedve” fociztam Fehérgyarmaton, Nyírbàtorban, Tiszaújvárosban, közben elvégeztem az edzői tanfolyamot, diplomát szereztem a Nyíregyházi Egyetemen Sportszervező szakon. Jelenleg itt Tarpán dolgozom sportszervezőként, utánpótlás edzőként az akadémián és tagja vagyok a felnőtt csapatnak.

sima
kodobocz

Ködöböcz Norbert

Ködöböcz Norbert vagyok 25 éves a Tarpa U-14 Megyei csapatának edzője. C licenszel rendelkezem.Tavalyi szezonban bajnokságot nyertünk. Jelenleg sok fiatalabb játékos próbálunk felzárkóztatni. Középmezőnyben tartózkodunk.

 

14 éves koromig Ukrajnában fociztam megyei szinten, utána Magyarországon NB2 utánpótlásba kerültem U17 és U19-be. Felnőtt szinten pedig megyei csapatokban játszottam.

Molnár Csaba Dávid

Nyíregyházán a Nyírsuli csapatánál (Bozsik Akadémián) nevelkedtem, ahol ifista korom végéig játszottam, majd onnan kerültem ki a felnőtt megye 1-es bajnokságba ahol azóta is a gólvonal előtt állok, két év németországi ’’légióskodást’’ leszámítva. Nagyobb sikereimnek lehet nevezni a 2008as Antalyai Középiskolai világbajnokságon való részvételt, valamint 3 felnőtt bajnoki cím az Ibrány a DASE és a Nossentiner Hütte csapataival.

 

Jelenleg edzői ,,C” licensszel rendelkezek, de a további képzéseket is szeretnék végezni.

sima
ROZMAN

Rozman Sándor

1989. március 16.-án születtem Tiszaújlakon. Nagyszőlősön lettem igazolt labdarúgó. 2006-ban írtam alá első profi szerződésem az Ungvári  “Zákárpáttya” ukrán I. osztályú csapatával. U-17-es korosztályos válogatott kerettag voltam. 2007-ben érettségiztem az Ungvári Speciális Gimnáziumban.
2008-ban igazoltam az ukrán II. osztályú „Nyva” Ternopol csapatához, ahol bajnokságot sikerült nyernünk, így I. osztályban folytattam. 2011-ben a Lengyelországi III. osztályú „Polonia Premysl” csapatához kerültem, ahol gólkirály lettem. Emellett megfordultam több magyar III. osztályú klubnál.

2013-ban Ungváron megszereztem az edzői C licenzt. Edzői pályafutásom innen indult el. Ukrán IV. osztályban Péterfalván lettem vezetőedző.
2015 óta a Tarpai Sándor István Sportakadémián dolgozok. 2016-ban szereztem meg az amatőr felnőtt C és a Grassroots C licenszeket.

Elért eredmények:

  • 2016-2017 – Megye II. felnőtt bajnoki cím
  • 2017-2018 – Megye I. U-19 bajnoki cím
  • 2018-2019 – MB3 U-19 III. helyezett
  • 2019-2020 – Megyei U-16 bajnoki cím

Tordai Ivett

A labdarúgás fiatal korom óta központi szerepet tölt be az életemben. Pályafutásomat a Nyíregyháza Spartacus FC-nél kezdtem, NB II.-es bajnokságban. Az ott töltött évek alatt sikerült feljutni az NB I.-be. Azonban tanulmányaim miatt egy időre abba kellett hagynom a futballt. Később Papon kezdtem újra a játékot, szintén NB II.-ben, majd Tarpán a megyei bajnokságban szerepeltem. Végül visszakerültem Nyíregyházára – Nyírség NSC – csapathoz..

Tanulmányaimat is a sportra építettem: Sportszervező szakon végeztem a Nyíregyházi Főiskolán, majd a mesterképzésen bővítettem tudásomat a Testnevelési Egyetemen.

Megszereztem az MLSZ Grassroots “C” labdarúgóedző oklevelet is.

2014 novemberétől dolgozom a Tarpa SC-nél, kezdetben mint sportszervező, majd mint utánpótlás edző is. Bozsikos korosztályokkal foglalkozom: az U7 és U9-es korú focista palántákkal. Az edzések mellett a Bozsik Fesztiválok és Tornák szervezése és megrendezése is fő feladatom.

 

2019 őszétől az U12-es korosztály vezetőedzője lettem, akikkel NB I.-es bajnokságban indultunk el és ott próbálunk helyt állni.

tordai
varga

Varga Gyula

2016-ban a Kárpátaljáról érkeztem, előbb kollégiumi nevelő tanárként, jelenleg középiskolai szaktanárként és az Nb II U-15 Csapat, valamint a Megye I férfi Felnőtt Csapat edzője, továbbá az NB I U-12 Csapat pályaedzőjeként
tevekenykedek. Állampolgárságom magyar. A családommal együtt áttelepültünk Ukrajnából, Tarpán saját családi házunkban élünk.1982.09.24-én Visken (Kárpátalja, Szovjetúnió)születtem. Eddigi edző tevékenységem során az FC Visk: U11, U13, U15,U17 korosztályok (2003-2016) (Kárpátalja), majd a Huszti Sport Iskola: U13,U15 korosztályok (2003-2016) (Kárpátalja). Ezt követően az FC Visk: felnőtt Megye I-II osztály (2005-2015) (Kárpátalja), végül Tarpa SC: U11,U13. U14, U15 korosztályok(2016-2020), Tarpa SC: felnőtt Megye I osztály (2020).

Tanulmányaimat a Lvivi Állami Testnevelési Egyetem: Olimpiai és professzionális sport szakos edző és tanár (1999-2003) (Ukrajna) kezdtem, majd a Lvivi Állami Testnevelési Egyetem: gyógy- és sportmasszázs oktató (2002) (Ukrajna).

Edzői tanulmányok: Ukrán Labdarúgó Szövetség: C licenz (2013), Ukrán Labdarúgó Szövetség: B licenz (2017), Ukrán Labdarúgó Szövetség: jelenleg A licenzes tanfolyamának hallgatója vagyok. Játékos pályafutásom: 1994-2005: FC Visk: utánpótlás és felnőtt Megye I osztály ( Kárpátalja, Ukrajna). Szakmai tanulmányok: 2020: FK Lviv, Ukrajna. Személyes készség: Nyelvismeret: ukrán, orosz.

Veres Csaba

1966. október 15 – én születtem Kárpátalján. 1993-ban szereztem meg diplomámat a Lembergi Nemzeti Egyetem testnevelési szakán. Még ebben az évben, vezető edzője lettem a Tiszapéterfalvi U-12 csapatának, amellyel Kárpátalján megyei bajnokságot nyertem. 2016-ban szereztem meg Ukrajnában a “C” licenzet, mint labdarúgó edző. 2017-től kezdtem el dolgozni a Tarpai Sport Klubbnál, mint labdarúgó utánpótlás edzője. 2018-bán a Tarpai U-16 csapatával megyei bajnokok lettünk. Jelenleg a Tarpai Akadémia U-13 csapatának vagyok a vezető edzője.

veres